9.25 silver

Sterling silver bestaat uit voor 92,5% uit puur zilver. De overige 7,5% is een legering van ander metaal dat voor de stevigheid van het zilver zorgt.  

Alle zilveren sieraden van Cotton Candies zijn gemaakt van echt 925. zilver, het is dus geen verzilverd laagje dat er met het dragen vanaf zal gaan. Wel kan zilver op den duur wat donkerder kleuren, dit is eenvoudig weg te poetsen met een zilverpoets doekje

Brass

Brass (of messing), is een menging van twee metalen; koper en zink. Metaal is een natuurlijk materiaal en reageert daarom ook op de invloeden van buitenaf. Brass kan donkerder kleuren en ook kan het bij het dragen (vooral tijdens warme dagen) een groen-achtige afdruk op de huid achter laten. Wanneer je hier gevoelig voor bent, kun je dit voorkomen door aan de binnenzijde van de ring blanke nagellak aan te brengen. Ook kun je jouw sieraad af en toe met een zilverpoets doekje oppoetsen om ervoor te zorgen dat het metaal mooi glanzend blijft. (doe dit echter niet te vaak) 

Alle sieraden van Cotton Candies zijn gemaakt van pure brass, het is dus geen goudkleurig laagje dat er met het dragen vanaf zal gaan.

Aluminium

Aluminium is een zacht maar sterk onedel, betaalbaar metaal. Het draagt hyperallergeen, verkleurd niet en is licht van gewicht. Door deze eigenschappen, is aluminium een heel goed alternatief voor 925. zilver


 

Sieraden kunnen na een tijdje verkleuren door invloeden van buitenaf. (zuurtegraad van je huid, vocht, cosmetica, huishoudelijke chemicalien e.d.)

Dit zilverpoets doekje verwijdert aanslag van diverse metaalsoorten, zodat je nog langer kunt genieten van jouw Candies.

Je kunt het doekje meerdere keren gebruiken, maar gebruik het doekje niet vaker dan nodig. Wrijf zachtjes over het metaal, om deze niet te beschadigen.

Wanneer het doekje helemaal zwart is, dan is hij 'op' en wordt het tijd voor een nieuwe :-)

 

 • Musthave!

  Zilverpoetsdoekje
  Zilverpoetsdoekje

  Tip: bestel het doekje in combinatie met jouw nieuwe sieraad.

  Wil je een los doekje bestellen? Stuur dan even een mailtje!

  Afmetingen doekje: 10 x 6 cm

  € 1,50
© 2010 - 2018 Cotton Candies - Fine Jewelry & Fashion - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel