Algemene Voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking op onze website of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@cottoncandies.nl

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geeft je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Cotton Candies kamer van koophandelnummer 27371720. Op alle overeenkomsten gesloten met Cotton Candies is het Nederlands Recht van toepassing.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen
Na bestelling ontvang je per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, de betaling dient vooraf plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn
• Overschrijving via de bank/giro op IBANnummer : NL90 RABO0104091754 t.n.v. Cotton Candies o.v.v. ordernummer en naam.
• iDEAL
• PayPal

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 15 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan je worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Verzendkosten
De artikelen worden verzonden via PostNL.
Oorbellen: 1,95 euro
Overig: 4,95 euro
Pakket: 6,95 euro

Cotton Candies is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

Annulering
Je hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doe je via info@cottoncandies.nl. Als je de geannuleerde bestelling reeds betaald hebt, ontvang je het betaalde bedrag terug.

Retourrecht
Als het bestelde niet aan jouw wensen voldoet, dan kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Je moet het artikel eerst als retour aanmelden via info@cottoncandies.nl. Cotton Candies zal de retourzending bevestigen, waarna je het artikel kunt terugsturen. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het door jou betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden terug betaald.
Dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten!
Download hier het herroepsingsrecht formulier https://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/cottontest/files/nl_nl_1_Factuur%20JDF-20170711%20%28voldaan%29.pdf?t=1501594261

Persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Cotton Candies opgeslagen om de bestelling verwerken. Daarnaast gebruikt Cotton Candies jouw gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld van het versturen van mailings. Uiteraard hanteert Cotton Candies bij het gebruik van je persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving.

Aansprakelijkheid
Cotton Candies is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Cotton Candies is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Cotton Candies haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.
Voor internationale geschillen kun je terecht bij http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wijzigingsrecht
Cotton Candies behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Cotton Candies.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2018 Cotton Candies - Fine Jewelry & Fashion - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel