Blog #3 Hashtags & Aztecs

Influenced

Trends, hypes, mode, gehypte trends die in de mode zijn; ik vind ze altijd een beetje lastig! Iedereen roept altijd heel hard uniek te willen zijn en niet met de massa mee te willen gaan. En toch zijn er inmiddels behoorlijk wat influencers die een goede boterham verdienen met het inspireren van een duizelingwekkend aantal  volgers….

Zelf volg ik ook een aantal influencers, ik vind het leuk om af en toe te kijken wat zij doen en welke designeritems nou echt een groot gemis in mijn kledingkast zijn. Maar zodra er een soort van run op dingen gaan ontstaan, dan heb ik altijd gelijk de neiging om heel hard de andere kant op te rennen! Neem bijvoorbeeld nu de hype van de, met name rood/witte en zwarte/witte,  Aztec jurkjes. Jonge en oude meisjes poseren allemaal #instaproof voor de camera in de korte zwierende jurkjes. Een must-have item die bij velen mee in de vakantiekoffer zullen gaan!

Roarrrr

Maar soms gaat het bij mij ook een beetje mis, ik heb mij bijvoorbeeld ook een tijd lang verzet tegen de luipaardprint. Ik voelde mij comfy in goede zwart en witte basics met af en toe iets oudroze erbij. En toch kwam er een dag dat ik voor gaas ging; een goed gesneden colbertje in luipaardprint (dat ik inderdaad op de Instagram account van zo’n mooie babe gezien had), was mijn eerste aankoop.

Twee paar schoenen met harig luipaardprintje volgden, maar daar blijft het nu wel bij.  Overkill ligt immers  als een hongerig luipaard op de loer… Want je hoeft de stad maar in te lopen en je krijgt instant het #urbanjunglegevoel; luipaard leggings, jurken, broekjes, jumpsuits, schoenen, overslagrokken; Roarrr, het beest is losgeslagen!

#onpoint

Wat is nou in mijn geval het verschil tussen het Aztec jurkje en de luipaard print? Het Aztec jurkje is zo een opzichzelfstaand item, daar zou ik zelf verder niet echt mijn eigen ding meer mee kunnen doen.
Als ik het jurkje aan zou trekken dan zie ik er hetzelfde uit zien als #devotiondress#aztecdress en de Boho overbuurvrouw van 50. 

Nee, ik hou het liever bij een aantal losse trend items zoals het luipaard colbertje en de schoenen. Daarmee kan ik zelf lekker combineren met basic items uit mijn kledingkast waardoor ik het helemaal eigen kan maken. 

Dus met die gedachte ontwerp ik ook alle CC sieraadjes; een klein beetje #instaproof maar vooral goed te mixen met jouw eigen bestaande sieraden voor een #onpoint #ootd

En de customizable sieraadjes met door jullie gekozen eigen teksten,  zorgen helemaal voor een uniek en persoonlijk stijltje; #loveit

Liefs, Melina

P.s. #aztecdress

Aztec dress

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.